طرز تهیه یک املت خوشمزه و مقوی مخصوص صبحانه آخر هفته
به گزارش مجله سرگرمی، پس از یک هفته کاری، یکی از مواردی که می تواند آخر هفته لذت بخشی را برای شما رقم بزند، یک صبحانه کامل است.
به گزارش، ما برای این آخر هفته، یک پیشنهاد ویژه داریم؛ املت اسپانیایی. این صبحانه مقوی و متفاوت آغاز خوبی برای یک روز تعطیل است. پس با ما همراه باشید تا طرز تهیه یک وعده غذایی سرشار از انرژی را به شما آموزش دهیم.
سیب زمینی تازه 500 گرم
پیاز سفید یک عدد
روغن زیتون صاف شده 150 میلی لیتر
جعفری (خرد شده) سه قاشق غذاخوری
تخم مرغ شش عدد
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
- آموزش آشپزی؛ از ساندویچ شاورمای مرغ و پاچینی مرغ رستورانی در خانه تا فلفل شکم پر ایتالیایی با انواع پنیر + تصاویر
سیب زمینی ها را بشویید. در این مرحله بر اساس تمایل خودتان می توانید سیب زمینی را با پوست یا بدون پوست با برش های ضخیم خرد کنید. همچنین پیاز را خرد کنید.
روغن زیتون را در یک تابه گرم کنید. سیب زمینی ها و پیاز را درون روغن بریزید و به آرامی تفت دهید. اجازه دهید که سیب زمینی ها نرم شوند. این مرحله حدودا 30 دقیقه زمان می برد. گاهی مواد را هم بزنید که به یکدیگر نچسبند.
سپس سیب زمینی و پیاز را از تابه خارج کنید و در ظرف دیگری قرار دهید.
شش عدد تخم مرغ را شکسته و با هم مخلوط کنید. سپس با سه قاشق غذاخوری جعفری، نمک و فلفل سیاه ترکیب کنید و همه را با سیب زمینی و پیاز مخلوط کنید.
روغنی که از مرحله قبل باقی مانده است را در یک تابه کوچک تر گرم کنید.
همه مواد را در ماهیتابه بریزد و آن را روی شعله متوسط قرار دهید. با یاری یک کف گیر سطح املت اسپانیایی را صاف کنید تا قالب دایره شکلی بگیرد.
زمانی که کف مواد کاملا پخت، آن را در یک ظرف دیگر برگردانید و سپس آن را به تابه برگردانید تا این بار سطح املت سرخ گردد.
املت را با کف گیر کاملا فشرده کنید و مطمئن شوید که هر دو سطح آن کاملا پخته شده است. سپس به ظرف سرو منتقل کنید و نوش جان کنید.
منبع: کتاب کاله
منبع: باشگاه خبرنگاران جوانbanima.ir: قدرت گرفته از سیستم مدیریت محتوای بانیما